Nurhan Demirtaş Ortaokulu


Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında; çağdaş, adaletli, onurlu, dürüst ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek. " Topluma karşı sorumlu ve engin bir dünya görüşüne sahip , yapıcı özelliklerle donanmış, ülkesine, milletine ve insanlığa yararlı, sürekli gelişen aydın bireyler hazırlamak; " Öğrenci-Veli-Öğretmen ilişkisini sürekli canlı tutup, çağın yeniliklerini takip ederek bilimsel bir eğitim vermek. " Yeniliği ve değişimi sürekli destekleyen, demokratik, çağdaş ve katılımcı bir yapıya sahip kurum kültürü sağlamak, örnek, öncü , başarılı ve model bir kurum olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendine güvenen sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları sağlamak, yaşam kalitelerini arttırmak okulumuzun görevleri arasındadır. Ulu Önder Atatürk´ün Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak ve "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: TÜRKİYENİN EN HIZLISI ATLETİZM 80M 2009 DOĞUMLU ERKEKLER ADANA 3.SÜ

Saatler: 08.30-15.05
Isınma: KLİMA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: SINIFLARARASI TURNUVALAR-İLÇE BAZINDA OKULLARARASI TURNUVALAR. TÜRKİYENİN EN HIZLISI ATLETİZM SEÇMELERİ ADANA 2022/2009 DOĞUMLU ERKEKLER ADANA 3.SÜ
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK-4006
Proje Çalışmaları: TUBİTAK-4006

Telefon - 0

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ceyhannurhandemirtas.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. OTOBAN BAGLANTI ÇEVRE YOLU BUL. NO 31 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA

Öğretmen :22
Öğrenci :327
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2100
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Merkez Mahalle

Adres - ESENTEPE MAH. OTOBAN BAGLANTI ÇEVRE YOLU BUL. NO 31 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA

Ulaşım Şehiriçi dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP ADANA İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM´DİR.